9-12 Tropen Carriere Dag

Op zaterdag 9 december a.s. organiseert TROIE  de Tropen Carriere Dag in het Koninklijk Instituut voor de Tropen, te Amsterdam. Het thema dit jaar is Into the World. De laatste 50 kaarten zijn nu in de verkoop.

Verscheidene interessante sprekers illustreren hun kijk op het thema Into the World, met als link global health en tropengeneeskunde. Zo zal Steven van de Vijver spreken, maar is ook Jimmy Nelson, fotograaf, te gast. De netwerkmarkt biedt de mogelijkheid contact te leggen met organisaties die gespecialiseerd zijn in het sturen van artsen en andere gezondheidsmedewerkers naar internationale settings. Er is een aantal boeiende parallelle sessies, zoals een cursus opereren van Incision Academy en een workshop: Help, mijn partner wil naar de tropen.

Het thema van dit jaar sluit aan op de campagne Into the World, die in het leven is geroepen om het belang van de opleiding tot arts IGT te laten zien en zich richt op het in stand houden ervan. Het hoogtepunt van de campagne zal in de middags plaatsvinden, met de presentatie van het boek. Koop je een kaartje voor de TCD, dan ben je uiteraard welkom om dit moment mee te maken en als een van de eersten het boek te bemachtigen. Voor meer informatie over de campagne zie: www.artsinternationalegezondheidszorg.nl.

Meer informatie over het programma is te vinden op www.facebook.com/TropenCarriereDag2017/ . Kaartjes zijn 25 Euro per persoon. Aanmelden kan nog zolang de voorraad strekt, via aanmeldentcd2017@gmail.com

Tot dan,
TCD Commissie 2017