5 april 2022 WHIG symposium KIT Amsterdam

Beste collega´s, 
Eindelijk kunnen we elkaar weer live zien. Wij hebben er ontzettend veel zin in!
Zoals u van ons gewend bent hebben we ook nu weer een divers programma voor u samengesteld binnen de aandachtsgebieden van de WHIG. 

We starten met een lezing van Charles Agyemang, hoogleraar Migration & Health van het Amsterdam UMC. Zijn onderzoek richt zich op epidemiologie en preventie van hart- en vaatziekten en risico-/leefstijlfactoren onder etnische minderheden en migrantenpopulaties in landen met een hoog inkomen en in populaties in lage- en middeninkomenslanden. 

Huisarts en specialist in reizigersadvisering Peter van Liere zal ons enthousiasme voor reizen en de reizigersadvisering weer doen oplaaien met een overzicht van reizen onder extreme omstandigheden.

En als derde zal Marcel Slockers, huisarts, promovendus en straatdokter in Rotterdam, ons bewustzijn vergroten over de enorme gezondheidsproblemen onder dak- en thuislozen.

Tussendoor zal  Bert van Enter, huisarts en promovendus bij RIVER-EU, ons kort iets vertellen over zijn weg naar de wetenschap.

Accreditatie wordt aangevraagd, ook voor het LCR.

En enthousiast zijn we ook over de samenwerking met onze dagvoorzitter van dit jaar: Shakib Sana, collega-huisarts uit Rotterdam en (mede-) aanjager van de corona-vaccinatiecampagne tegen desinformatie in achterstandswijken het afgelopen jaar.
Afbeelding
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 5 april.

Locatie:  
Koninklijk Instituut voor de Tropen
Mauritskade 63
1092 AD Amsterdam

Om 17:00 is er ontvangst met broodjes.
Het inhoudelijke programma begint om 18:00 en vanaf 21:15 is er tijd om bij te praten tijdens de borrel.

We zullen u zo snel mogelijk op de hoogte stellen als er aanpassingen nodig zijn door veranderende corona-regels. Mocht het gecanceld worden, dan verplaatsen we het symposium.
Om u in te schrijven voor het WHIG symposium 2022: “Het mag weer!”: 
Klik hier
U ontvangt hierna een factuur en een voorlopige bevestiging van inschrijving, welke definitief is na betaling.

De inschrijfkosten verbonden aan deze nascholing bedragen 75 euro.
Dit bedrag kunt u overmaken op NL20ABNA0514282754 t.n.v.Stichting Deskundigheidsbevordering Tropische Geneeskunde en Internationale Gezondheidszorg voor Huisartsen onder vermelding van uw factuurnummer.
 
We hopen u 5 april weer te zien op deze nieuwe locatie. 

Met vriendelijke groet, namens de Werkgroep Huisartsgeneeskunde en Internationale Gezondheidszorg,
 
Eline Dekker             Maarten Borg               
Quirine Huijgen        Sylvia Mennink