Schrijf je hier in het voor webinar 31 augustus!

Hoe optimaliseren we de zorg voor ongedocumenteerden en vluchtelingen in Nederland? Schrijf je nu in voor de hybride webinar op 31 augustus en doe mee (live of online). Het is gratis (dankzij KCGH), accreditatie is aangevraagd. Zie voor details:

De Gezondheidszorg voor enkele gemarginaliseerde bevolkingsgroepen in de Nederlandse samenleving is suboptimaal. Met deze serie van hybride webinars willen we zorgverleners alert maken op de bestaande gezondheidsverschillen en samen leren hoe we de gezondheidszorg kunnen verbeteren in de eerste en tweede lijn om deze doelgroepen beter te bereiken. Deze sessies zijn georganisserd door de Werkgroep Huisartsen Internationale Gezondheid (WHIG) en het Kenniscentrum Global Health (KCGH).

De eerste sessie gaat over de zorg voor ongedocumenteerden en vluchtelingen in Nederland. Daarvoor nodigen we de volgende sprekers uit: Maarten Dekker, huisarts en arts asielzoekerscentra in regio Noord Holland, Mohammed Saadulla, huisarts in opleiding, missie vluchtelingen centrum ter Apel en Sam van Vliet, Dokters van de Wereld Nederland.

De eerste Sessie zal plaatsvinden op 31 augustus 2023 van 19.00 tot 21.30 bij Buurthuis No Limit in de Bijlmer Amsterdam en online. 

Hier kunt u zich inschrijven: https://lnkd.in/ev__v9KZ